Update Mei 2021 - Aanbod & abonnementswijziging

Beste gebruikers,

De laatste maanden van dit schooljaar zijn van start, en er wordt al veel vooruitgeblikt naar volgend schooljaar. We hopen van harte dat het onderwijs na de zomervakantie weer allemaal fysiek kan plaatsvinden, en dat blended learning weer écht een mix van online en offline leervormen wordt.

Ook wij zijn druk bezig met de voorbereidingen van volged schooljaar. Zo zijn we bezig met het herzien en verbeteren van 13 leerprogramma’s, die in september voor jullie klaarstaan. Ook zijn we bezig met de ontwikkeling van vijf nieuwe leerprogramma’s, namelijk Expressief talent (K0152), Geriatrische revalidatiezorg (K0902), Solliciteren (K0097), Verdieping Software (K0505) en Werken met Baby's (K0290). Ook deze zijn beschikbaar vanaf schooljaar 2021 - 2022. Tot slot zal het examen aanbod flink uitgebreid worden per volgend schooljaar. Voor meer informatie over ons aanbod,kunnen jullie onze leermiddelen catalogus bekijken, die als bijlage is toegevoegd aan deze update.

Verder voeren we vanaf schooljaar 2021 - 2022 een abonnementswijziging door, om zo de duur van de abonnementen beter aan te laten sluiten bij de duur van een schooljaar. Het principe van All You Can Learn blijft hetzelfde: voor een vast bedrag krijgen gebruikers (studenten en docenten) een bepaald aantal weken toegang tot het lesmateriaal en de examens van al onze leerprogramma’s. Per 1 augustus 2021 gelden de volgende abonnementen en tarieven*:

• 11 weken - €11,95
  • 22 weken - €21,95
  • 44 weken - €39,95
  • 52 weken - €49,95

*Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

Uiteraard blijft de proeflicentie voor nieuwe gebruikers gewoon beschikbaar. Hiermee kun je (eenmalig) 10 dagen gratis gebruik maken van All You Can Learn!

Voor scholen die voor het eerst gebruik gaan maken van All You Can Learn, of scholen die volgend schooljaar goed van start willen gaan, een gratis demonstratie of training verzorgen (digitaal of op locatie). Hierbij laten we docenten zien hoe All You Can Learn werkt en wat de functionaliteiten zijn van de verschillende knoppen. Na deze training kunnen docenten direct aan de slag, en kunnen zij ook hun studenten wegwijs maken op het platform! Heb je hier interesse in, en wil je alvast een moment reserveren? Neem dan contact op, ons team staat voor je klaar!

Hartelijke groet,

team All You Can Learn

Wil je dit artikel opslaan als pdf? Lees hier hoe je dat doet.

Bijlagen