Het startscherm

Als coach zie je, na het inloggen, direct het startscherm. Hier zie je als eerste standaard alle leerprogramma's die jij geeft. In dit artikel leer je meer over wat er allemaal mogelijk is in het startscherm.

1.1 De leerprogramma's die jij geeft bekijken en leerprogramma's toevoegen

In het startscherm zie je standaard alle leerprogramma's die jij geeft. Wanneer je voor het eerst inlogt zie je hier dus nog geen leerprogramma's staan. Zie je een interessant leerprogramma dat je ook wilt geven? Dan kun je je hiervoor inschrijven. We leggen je in dit artikel uit hoe je een leerprogramma toevoegt.

Je kunt ook alle leerprogramma's in de catalogus bekijken. Je ziet dan alle leerprogramma's die wij aanbieden, en kunt je hiervoor inschrijven. Door 'voeg leerprogramma toe' aan te klikken, kun je het hele aanbod bekijken. Dit ziet er bijvoorbeeld zo uit:

Hier zie je alle leerprogramma's staan, onderverdeeld in verschillende soorten leerprogramma's. Je kunt hier zoeken naar titels of filteren op profiel of aantal SBU. Ook zie je labels die bijvoorbeeld aangeven of een leerprogramma populair of nieuw is, of binnenkort verschijnt.

1.2 De weergave aanpassen

De leerprogramma's in het aanbod worden standaard weergegeven met verschillende tegels. Je kunt de weergave ook aanpassen naar een lijstweergave. Dit doe je door rechtsboven te klikken op de 3 puntjes en vervolgens op 'toon in lijstweergave'. Uiteraard kun je van lijstweergave ook weer terug naar een weergave met tegels, klik dan op 'Toon in gridweergave'.

1.3 Details van een leerprogramma

Op de tegel van een leerprogramma zie je altijd de titel van het leerprogramma staan. Wanneer je klikt op de tegel kun je verschillende details bekijken. Zo kun je een korte beschrijving lezen, een trailer bekijken en op 'meer informatie' klikken, waar je de kwalificaties, leersets en examens kunt bekijken. We leggen je in dit artikel uit hoe de verschillende detailschermen van een leerprogramma in elkaar zitten.

2. Mijn deelnemers

Wanneer je in het hoofdscherm rechts naast 'mijn leerprogramma's' kijkt, zie je de mogelijkheid om op 'mijn deelnemers' te klikken. Wanneer je dit doet, krijg je een overzicht van al jouw deelnemers te zien. Je ziet hun naam, klas, status, en wanneer ze voor het laatst gezien zijn en of er nieuwe opdrachten zijn ingeleverd. Daarnaast kun je deelnemers filteren en door op de naam van een deelnemer aan te klikken meer details bekijken. Daarover lees je meer in dit artikel.

3. Mijn nakijkwerk

Tot slot kun je naast 'mijn deelnemers' nog klikken op 'mijn nakijkwerk'. Hier krijg je direct inzicht in wat er allemaal klaar staat om na te kijken van al je deelnemers. Wanneer jouw deelnemers maximaal 5 opdrachten hebben ingeleverd, dan worden deze standaard getoond. Bij meer dan 5 opdrachten is het mogelijk om een filter toe te passen, zodat je zelf kunt bepalen wat je na wilt kijken. Daarover lees je meer in dit artikel.

Wil je dit artikel printen? Lees hier hoe je dat doet.

Wil je dit artikel opslaan als pdf? Lees hier hoe je dat doet.