Details leerprogramma

Als coach zie je op de tegel van een leerprogramma altijd de titel van het leerprogramma staan. Wanneer je klikt op de tegel kun je verschillende details bekijken.

1. Deelnemers

Onder het kopje 'Mijn deelnemers' kun je zien welke deelnemers jou als coach hebben geselecteerd voor het leerprogramma. Je kunt bekijken hoeveel nieuwe opdrachten de deelnemer heeft ingeleverd, in welke klas hij of zij zit, de status van de voortgang en wanneer de deelnemer voor het laatst online is geweest.

Klik vervolgens op de naam van de deelnemer en vervolgens op de titel van het leerprogramma om zijn of haar gemaakte opdrachten en examens te bekijken. Je krijgt eerst automatisch het portfolio van de deelnemer te zien. Hier kun je alle ingeleverde opdrachten, zowel beoordeeld als onbeoordeeld, bekijken. Daarnaast zie je in de rode balk hoeveel opdrachten van het totaal zijn ingeleverd. Zodra je de titel van een opdracht aanklikt, kun je deze beoordelen. Let op: beoordelen kan ook via 'Mijn nakijkwerk'. Lees daarover meer in dit artikel.

Zodra je klikt op 'Examens' kun je bekijken hoeveel voortgang de student nog nodig heeft om met het examen te starten, of het examenwerk bekijken indien dit al is ingeleverd.

2. Opdrachten

Naast het kopje 'Deelnemers' zie je 'Opdrachten' staan. Hier kun je de titels van de thema's en opdrachten in het leerprogramma bekijken. Naast de titel van de opdracht zie je hoeveel XP de deelnemer voor deze opdracht kan verdienen. Door op de opdracht te klikken, zie je de gekoppelde kerntaken & werkprocessen, kennis & vaardigheden en eventuele coachopmerkingen.

Daarnaast kun je door op de 3 puntjes onder elkaar rechtsboven de opdrachten te klikken, de leerset dupliceren en bewerken. Hiermee kun je de opdrachten bewerken naar eigen invulling. Lees hier meer over in dit artikel. Tot slot kun je klikken op 'Toon deelnemerweergave', waarmee je de opdrachten vanuit het perspectief van de deelnemer kunt bekijken.

3. Toolkit

Onder het tabje 'Toolkit' vind je een overzicht van bestanden die voor deelnemers van pas kunnen komen bij het maken van de opdrachten in het leerprogramma. Ook voor hen zijn deze bestanden zichtbaar.Dit kunnen bijvoorbeeld invulbare templates of praktijkvoorbeelden zijn.

4. Examens

Bevat het leerprogramma een examen? Dan vind je alle examenbestanden onder dit tabje. Je kunt ze vanuit hier downloaden en bekijken. Bevat het leerprogramma (nog) geen examen? Dan wordt dit hier aangegeven middels een melding.