Je in- en uitschrijven van een leerprogramma - studenten

In principe heb je als student toegang tot alle leerprogramma's die wij aanbieden. Echter kan jouw onderwijsinstelling besluiten dat jij niet uit alle leerprogramma’s mag kiezen. Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer er voor bepaalde leerprogramma’s geen coaches beschikbaar zijn. Jouw onderwijsinstelling zet deze leerprogramma's dan op slot, zodat jij deze niet (meer) kunt kiezen.

1. Inschrijven

Wanneer je bent ingelogd, en een geldig abonnement afgesloten hebt, zie je het totale aanbod met leerprogramma's. Je inschrijven voor een leerprogramma gaat als volgt:

1. Bekijk de leerprogramma's in ons aanbod. Je kunt deze per categorie bekijken, zoals 'keuzedelen', 'generieke delen' of 'profieldelen'. Ook kun je filteren op profiel (categorie) of aantal SBU (studiebelasting uren). Daarvoor klik je op de 3 streepjes onder elkaar linksboven het aanbod.

2. Wanneer je klikt op de tegel van een leerprogramma, zie je allerlei informatie over dat leerprogramma. Lees bijvoorbeeld de beschrijving van het leerprogramma, bekijk de trailer of het aantal SBU (studiebelasting uren). Klik onder alle informatie op de blauwe knop met 'Inschrijven'.

3. Het leerprogramma wordt nu toegevoegd aan jouw lijst en wordt direct geopend.
  4. Let op! Wanneer je start met een leerprogramma is het belangrijk dat je een coach, opdrachtenset en niveau selecteert. Hoe je dat doet lees je in dit artikel.

2. Uitschrijven

Wil je je weer uitschrijven van een leerprogramma, bijvoorbeeld omdat je hiermee wilt stoppen, of omdat je deze per ongeluk hebt toegevoegd? Ook dat kan. Je uitschrijven van een leerprogramma doe je als volgt:

1. Zoek het leerprogramma op onder het kopje 'Aanbod'. Let op! Je selecteert het leerprogramma dus niet onder 'Mijn leerprogramma's'.
  2. Je ziet rechtsboven de beschrijving van het leerprogramma een tandwieltje staan. Klik hierop.

3. Je krijgt een kort overzicht te zien van je instellingen, met daaronder een knop met 'Uitschrijven'. Klik daarop en klik vervolgens op 'Ja, schrijf mij uit' om je keuze te bevestigen.
  4. Je bent nu uitgeschreven.