Update Februari 2021


Beste gebruikers,


Wellicht is het jullie al opgevallen dat we (in de studenten omgeving) het overzicht met leerprogramma's in een nieuw jasje hebben gestoken! Ook hebben we twee nieuwe leerprogramma’s toegevoegd aan het assortiment, namelijk Blockchain (K1105, K1114) en Eetcultuur- en wensen (K0032). Ook hebben we een nieuwe opdrachtenset klaargezet voor Klantcontact en verkoop (K0059).

Daarnaast hebben we vijf examens toegevoegd, voor de leerprogramma’s: Belevingsgericht werken (K0790), Wijkgericht werken (K0186), Zorg en technologie (K0137), Zorginnovaties en technologie (K0138) en Praktijkopleider (K0087). Het examen voor Online marketing en het toepassen van e-commerce (K0519) volgt binnenkort. De examens zijn ontwikkeld door gecertificeerd examenleverancier exa.men.

De komende maanden gaan we 13 leerprogramma’s herzien en verbeteren, zodat er in september vernieuwde leerprogramma’s klaarstaan. Bij deze verbeterslag nemen we jouw feedback natuurlijk graag mee! Daarom hebben we een vragenlijst opgesteld waarmee je jouw feedback en wensen kunt doorgeven. Deze vragenlijst is te vinden via deze link. Door je feedback met ons te delen, kunnen wij ons aanbod nog meer afstemmen op jouw behoefte. Alvast bedankt voor je input!

Tenslotte hebben we enkele vragen gekregen over abonnementen van coaches. Alle gebruikers moeten een geldig abonnement hebben om gebruik te maken van het leerplatform. Voor coaches is het mogelijk om het abonnement te laten betalen door de school / organisatie, en het abonnement automatisch af te rekenen. Of die manier brengen we de abonnementen bij een school / organisatie automatisch in rekening en hoeven gebruikers nooit meer handmatig te verlengen, of prepaidcodes in te voeren! Meer informatie over abonnementen automatisch afrekenen lees je in dit artikel.

Ook zijn we momenteel bezig met het maken van onze leermiddelen catalogus voor schooljaar 2021 - 2022. Deze kun je eind maart verwachten. In deze catalogus vinden je alle informatie om All You Can Learn ook volgend schooljaar weer op de leermiddelenlijst te zetten.

Hartelijke groet,

team All You Can Learn


Wil je dit artikel printen? Lees hier hoe je dat doet.

Wil je dit artikel opslaan als pdf? Lees hier hoe je dat doet.