Zo log je in

Het is mogelijk om via verschillende routes in te loggen op het blended leerplatform. Bekijk hier de inlog instructies voor de verschillende routes. Ook vind je antwoorden op veelgestelde vragen.

Bekijk de video of lees de stappen hieronder voor meer uitleg!

Inloggen via All You Can Learn

1. Ga naar www.allyoucanlearn.nl .
  2. Klik op de gele knop met de tekst ‘direct inloggen', of klik eventueel rechtsboven in het scherm op 'inloggen'.

3. Je wordt nu doorgestuurd naar de Kennisnet Entree federatie. Doordat wij met hen samenwerken, kun je gewoon inloggen met je schoolaccount. Je hoeft dus geen (Entree) account aan te maken.
  4. Zoek je school of onderwijsinstelling in de lijst met aangesloten scholen. Het kan voorkomen dat je school er meerdere keren tussen staat. Vraag dan na, eventueel bij de ICT afdeling van de school, welke koppeling de juiste is. Je kunt deze eventueel laten onthouden als standaard. Klik vervolgens op 'Verder'. Je wordt nu automatisch doorgestuurd naar de omgeving van jouw school. Dit ziet er bijvoorbeeld zo uit, maar is voor iedere school anders:
  5. Log hier in met het e-mailadres en wachtwoord van school.
  6. Je wordt nu weer automatisch teruggestuurd naar All You Can Learn. Ook herkent het systeem automatisch of je coach of student bent.
  7. Welkom op All You Can Learn! Je kunt nu aan de slag.

Inloggen op [email protected]

1. Ga naar www.fpcampus.nl, of volg de route via je ELO.
  2. Je wordt nu doorgestuurd naar de Kennisnet Entree federatie. Doordat wij met hen samenwerken, kun je gewoon inloggen met je schoolaccount. Je hoeft dus geen (Entree) account aan te maken.
  3. Zoek je school of onderwijsinstelling in de lijst met aangesloten scholen. Het kan voorkomen dat je school er meerdere keren tussen staat. Vraag dan na, eventueel bij de ICT afdeling van de school, welke koppeling de juiste is. Je kunt deze eventueel laten onthouden als standaard. Klik vervolgens op 'Verder'. Je wordt nu automatisch doorgestuurd naar de omgeving van jouw school. Dit ziet er bijvoorbeeld zo uit, maar is voor iedere school anders:

4. Log hier in met het e-mailadres en wachtwoord van school.
  5. Je wordt nu weer automatisch teruggestuurd naar [email protected] Ook herkent het systeem automatisch of je coach of student bent.
  6. Welkom op  [email protected]! Je kunt nu aan de slag.

Let op! Ben je een externe en beschik je niet over een e-mailadres van ROC Friese Poort, dan maak je een WEB-account aan. Andersom is het als student zaak dat je dit niet doet en inlogt via Entree met je schoolgegevens zoals hierboven beschreven.

Veelgestelde vragen:

• Inloggen lukt niet! Wat kan ik doen?
    Wij raden je aan om gebruik te maken van de internetbrowser Google Chrome. Probeer eens in te loggen via deze browser. Wanneer dit niet werkt, kun je proberen om in te loggen via een incognitovenster. Deze open je in Google Chrome, door te klikken op de 3 puntjes onder elkaar rechtsboven in het scherm, en vervolgens op 'Nieuw incognitovenster'. Lukt inloggen dan nog steeds niet? Lees dit artikel of neem contact met ons op.
  • Ik ben een coach, maar jullie systeem zegt dat ik student ben. Hoe los ik dit op?
    Wij kunnen jouw account handmatig omzetten naar een coachaccount. Neem hiervoor contact met ons op.
  • Hoe kan het dat ik geen account hoef te registreren als ik inlog via All You Can Learn?
    We werken samen met de Entree Federatie van Kennisnet. Zij faciliteren een zogenaamde Single Sign On (SSO), waardoor je gewoon met je schoolaccount kunt inloggen. We weten daardoor ook gelijk of jij een coach of student bent.
  • Mijn naam staat verkeerd, of niet zoals ik wil geregistreerd. Kan ik dit wijzigen?
    Helaas is dit niet mogelijk. Ook kunnen wij dit niet direct voor je wijzigen, omdat wij deze gegevens verkrijgen via de schoolomgeving. Neem even contact op met de ICT afdeling van de school voor de mogelijkheden.